DEČAK-UBICA NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Svojim roditeljima želi da prenese jednu bizarnu poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 08:06

DEČAK-UBICA NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Svojim roditeljima želi da prenese jednu bizarnu poruku

U jednom trenutku, dečak je rekao da bi želeo da svojim roditeljima pošalje jednu poruku kada bude mogao.

Dečak (13), koji je 3. maja u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru počinio jedan od najtežih zločina u istoriji Srbije, ubivši devetoro svojih školskih drugara i čuvara, i ranivši petoro učenika i nastavnicu istorije, već skoro dva meseca se nalazi na jednoj psihijatrijskoj klinici u Beogradu, i kako se saznaje od dobro obaveštenog izvora, za svoje roditelje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ima jednu bizarnu želju.

Naime, dečak ubica smešten je na klinici, sam u sobi, ali pod budnim okom policije i lekara koji ga opserviraju. I dok se svi pitaju šta je nateralo dečaka, učenika sedmog razreda, da uzme očev pištolj i počini masakr, on se, prema rečima izvora, pita šta će biti s porodičnim novcem.

- Želim da im kažem da novac koji su štedeli za moje školovanje ulože u indeksne fondove. Dok sam ja zatvoren, da ne propadnu pare - navodno je poručio ocu i majci, ispričao je dobro obavešten izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.