DEČAK-UBICA JE PRE DOLASKA POLICIJE OVO URADIO! Strahovao da ga neko ne ubije?! Tokom masakra u Ribnikaru mapirao žrtve po uzoru na jednu igricu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 13:05

DEČAK-UBICA JE PRE DOLASKA POLICIJE OVO URADIO! Strahovao da ga neko ne ubije?! Tokom masakra u Ribnikaru "mapirao žrtve" po uzoru na jednu igricu

Dok je hladnokrvno ubijao, u glavi "igrao igricu".
Veruje se da je učio sa interneta kako da pravi molotovljeve koktele, a da mu je GTA igrica poslužila da mapira žrtve i da je po uzoru na nju likvidirao svoje vršnjake, tvrdi Republika.
Dečak-ubica je 3. maja u školi na Vračaru počinio jeziv masakr, od kog se Srbija, ni skoro godinu dana posle tragedije nije oporavila.
Podsetimo, on je likvidirao prvo pripadnika obezbeđenja, a potom i osmoro svojih vršnjaka, a onda je pozvao policiju kako bi je obavestio o svom zločinu, predao se "kao po udžbeniku".
Naime, dečak-ubica je ispraznio prvo pištolj, izvadio šaržer i ostavio ga pored sebe, da ga neko ne bi ubio.
...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.