DEČAK UBICA (13) IZBO DRUGARA 37 PUTA: Stravično ubistvo u Nišu potreslo Srbiju - 13 svedoka se javilo porodici koja je izgubila sina

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 20:51

DEČAK UBICA (13) IZBO DRUGARA 37 PUTA: Stravično ubistvo u Nišu potreslo Srbiju - 13 svedoka se javilo porodici koja je izgubila sina

Protiv roditelja maloletnog ubice nije pokrenut nikakav postupak.

Srbiju je uznemirio slučaj stravičnog ubistva 5. oktobra 2023. godine kada je u Niškoj banji dečak (13) nožem ubio vršnjaka (13) koji je imao čak 37 uboda nožem po telu.

Do sada protiv roditelja maloletnog ubice nije pokrenuta nikakva mera odgovornosti. Čak 13 svedoka je javilo porodici ubijenog dečaka da žele da svedoče da je bio nasilan, ali da niko nije reagovao zbog toga.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Njihovi iskazi dokazaće da su roditelji tog dečaka grubo zanemarivali znakove koje je maloletnik pokazivao. Posvedočiće da je ispoljavao čudno ponašanje prema drugoj deci, da ih je i ranije napadao, da je jednom detetu stavljao nož pod grlo a drugom na stomak te da su to njegovi roditelji sve znali a da ništa nisu učinili. Nadamo se da će nakon toga slučaj krenuti 's mrtve tačke' - rekla je članica advokatskog tima koji zastupa porodicu ubijenog dečaka.

Drugi član advokatskog tima koji zatupa porodicu koja je izgubila sina se nada da se ovaj slučaj neće zanemariti kao i samo dete koje je oduzelo život svom vršnjaku.

- U Beogradu se slučajevi iz “Ribnikara” i Dubone privode kraju iako nije urađeno veštačenje ni za izvršioce tih zločina. Iz tog razloga ne razumem kako u slučaju ubistva iz Niške banje, po mnogo čemu sličnom onome što se desilo u “Ribnikaru”, se za sada ništa ne dešava - rekao je član advokatskog tima.

Autor: Srbija Danas/Kurir

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.