DEČAK (15) PREŽIVEO ONO ŠTO DECA IZ NOVOG SADA NISU: Majka i otac skočili sa šestog sprata ZAJEDNO sa njim, PUKOM SREĆOM preživeo

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 09:05

DEČAK (15) PREŽIVEO ONO ŠTO DECA IZ NOVOG SADA NISU: Majka i otac skočili sa šestog sprata ZAJEDNO sa njim, PUKOM SREĆOM preživeo

Strašna tragedija dogodila se u petak uveče na Limanu

Jezivo ubistvo dvojice dečaka u Novom Sadu koje je otkriveno tokom vikenda nakon što su njihovi roditelji izvršili samoubistvo skokom sa solitera podsetilo je na slučaj iz 2011. godine, kada su dečaka (15), roditelji poveli u smrt skočivši sa šestog sprata samačkog hotela na Zvezdari.

Dečak koji je tada imao samo tri godine otac koji je bio vojni penzioner (51) i njegova supruga, skočili su sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šestog sprata samačkog hotela na Zvezdari zajedno sa trogodišnjim sinom.

Vojni beskućnik, penzionisani kapetan i njegova žena su na mestu ostali mrtvi, a dečak je prikom pada polomio obe noge i ruke i njegovo stanje bilo je teško.

U Novom Sadu mladi bračni par (23), (25), izvršio je samoubistvo u petak skokom sa zgrade na Limanu 2, nakon što su ubili sopstvenu decu.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Oni su u petak oko 22 časa ušli u zgradu na Bulevaru cara Lazara 7, popeli se na poslednji sprat, razbili staklena vrata i ušli na krov, a zatim zajedno skočili u smrt, a prema rečima stanara ove višespratnice, oni nisu njihove komšije. Bračni par je identifikovan na osnovu otisaka prstiju.

Kako se pisalo, ovaj bračni par je živeo na Petrovaradinu.

Tela dvojice dečaka od jedne i tri godine pronađena su u kući na Petrovaradinu.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Komšije ovog para su ispričale da su čuli daje devojka Slovakinja, a da je mladić iz Vranja.

U kući u kojoj je živeo bračni par sa decom pronađeni su egipatski simboli na zidovima, a sumnja se da su mladić i devojka bili pripadnici sekte.

Sektolog, Dimitrije Pastuović, rekao je za Telegraf.rs da se sumnja da se u ovom slučaju navodno radi o jednoj vrsti satanizma koja je povezana sa egipatskom magijom.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected].

Izvor: Srbija Danas/Blic/Prenela: T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.