DEČAK (14) SE PREDOZIRAO, MAJKA GA ZATEKLA SA PENOM U USTIMA: Novi detalji užasa u Nišu - evo u kakvom je stanju sada tinejdžer

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2023, 22:37

DEČAK (14) SE PREDOZIRAO, MAJKA GA ZATEKLA SA PENOM U USTIMA: Novi detalji užasa u Nišu - evo u kakvom je stanju sada tinejdžer

On je vozilom Hitne medicinske pomoći dovezen je u prepodnevnim satima bez svesti zbog sumnje da se predozirao narkoticima

Dečak (14) iz Niša dovezen je juče u prepodnevnim satima bez svesti u UC UKC Niš zbog sumnje da se predozirao narkoticima, a njegovo stanje je sada stabilno. Kako se nezvanično saznaje iz izvora upućenog u slučaj, on je navodno uzeo metadon, heroin i kanabis.

Kako izvor objašnjava, majka ovog četrnaestogodišnjaka navodno je metadonski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zavisnik, a doktorima je negirala da je njen sin uzeo bilo koji narkotik.

Prema nezvaničnim informacijama, dečak ima ranije dobijenu posekotinu na nozi koja ga je bolela, a lekaru se nije obratio. Zbog bolova, kako se pretpostavlja, pokušao da "ublaži bol" tako što je, navodno uzeo sve ove narkotike.

- On je izdvojen od porodice gde živi sa svojom ženom, tako su je predstavili, majka je tada naišla slučajno i zatekla ga sa penom na ustima i bez svesti - objašnjava izvor.

Podsetimo, kako su saopštili juče iz UKC Niš, on je vozilom Hitne medicinske pomoći dovezen je u prepodnevnim satima bez svesti zbog sumnje da se predozirao narkoticima.

- Pacijent je intubiran i prebačen na Kliniku za pedijatriju jer je maloletan. Analize krvi potvrdile su da se radi o trovanju narkoticima, ali je ustanovljeno da pacijent ima i ranije zadobijenu posekotinu na nozi koja nije adekvatno lečena i koja je pod infekcijom. Iako je stanje pacijenta u momentu prijema bilo jako teško, zahvaljujući lekarima Klinike za pedijatriju i Urgentnog centra UKC Niš, dečak je stabilizovan, budan je i uspostavio je samostalno disanje - saopštili su iz UKC Niš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.