DEČACI POVREĐENI U PREVRTANJU AUTOBUSA NA INTENZIVNOJ: Doktor otkrio detalje o njihovom zdravstvenom stanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2022, 16:54

DEČACI POVREĐENI U PREVRTANJU AUTOBUSA NA INTENZIVNOJ: Doktor otkrio detalje o njihovom zdravstvenom stanju

Dučić je podsetio da su posle nesreće dečaci primljeni u bolnicu u Sofiji, odakle su danas helikopterima prebačeni na beogradski aerodrom i sanitetskim vozilima prevezeni u bolnicu u Tiršovoj.

Dvojica dečaka, povređena u saobraćajnoj nesreći u Bugarskoj, koji su danas primljeni u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj, nalaze se na intenzivnoj nezi, izjavio je Tanjugu direktor klinike u Tiršovoj dr Siniša Dučić.

Dučić je naveo da jedan od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dečaka ima više preloma i povreda mekanog tkiva.

Drugi dečak, prema njegovim rečima, ima neurološke povrede i njegovo stanje je komplikovanije.

Osmoro dece i četvoro odraslih povređeni su u saobraćajnoj nesreći u Bugarskoj, kada se autobus iz Srbije, koji je prevozio decu i odrasle folklornog ansambla Ju-Lira iz Batajnice, prevrnuo i jarak na auto-putu Trakija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.