Izvor: RTS, 18.Avg.2022, 12:50

Deca koja su bila na lečenju u Sofiji stigla u Beograd

Dvoje dece koji su bili smešteni u sofijskoj bolnici "Pirgov" nakon nesreće na auto-putu Trakija u Bugarskoj, stigli su u Srbiju.
Povređena deca su iz bolnice "Pirgov" prevezena u Srbiju helikopterima Republike Srbije sa dve medicinske ekipe.

Povređena deca su smeštena na Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj.
U nesreći na auto-putu Trakija 14. avgusta povređeno je 14 osoba, 12 dece i dvoje odraslih. Do nesreće je došlo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kada je autobus koji je prevozio članove folklornog ansambla iz Batajnice upao u jarak i prevrnuo se.
Sedmoro dece stiglo je u ponedeljak uveče u Srbiju, dok je dvoje prebačeno u sofijsku bolnicu "Pirgov".
Rezultati istrage o uzroku nesreće još nisu saopšteni. Prema rečima jedne putnice, vozač se nagnuo da spusti sedište ocu koji je hteo da sedne napred sa detetom koje nije moglo da se iskašlje. Tada je, kako je rekla, skrenuo sa puta.
MUP Srbije pokrenuo je hitan nadzor i kod vlasnika i zakupca autobusa utvrdio više od 100 prekršaja.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deca koja su bila na lečenju u Sofiji stigla u Beograd

Izvor: Danas, 18.Avg.2022

Dvoje dece koja su bila smeštena u bolnici "Pirgov" u Sofiji, nakon nesreće na auto-putu Trakija u Bugarskoj, stiglo je u Srbiju.

Nastavak na Danas...

Roditelji dečaka iz Batajnice, koji su iz Sofije prebačeni u Srbiju: Vozača NEĆEMO DA TUŽIMO, on nije želeo da se ovako završi putovanje naše dece

Izvor: Blic, 18.Avg.2022

Dečaci Ilija Č. i Nikola T, najteže povređeni u teškoj saobraćajnoj nesreći u nedelju u Bugarskoj, kada se autobus sa članovima ANIP "Ju-Lira" prevrnuo u jarak na auto-putu "Trakija" kod Stare Zagore - oko 12.30 su primljeni u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj u Beogradu, gde će biti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.