DECA ĆE NASTAVU PRATITI ONLINE! Uznemirujuće PRETNJE stigle na mejl ŠKOLE U GLAVNOM GRADU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 12:15

DECA ĆE NASTAVU PRATITI ONLINE! Uznemirujuće PRETNJE stigle na mejl ŠKOLE U GLAVNOM GRADU!

Uprava škole shvatila pretnje ozbiljno.
Podgorička srednja škola "Vaso Aligrudić" dobila je jutros u 2.32 sata preteći mejl u kojem se navodi da će "u petak 15.03.2024. godine doći do bloka škole sa tri granate, pištoljem i mitraljezom."
Direktor škole Ersan Spahić potvrdio je Portalu RTCG da je preteći mejl stigao rano jutros, te da je obaveštena Uprava policije i Ministarstvo prosvete.
- Oko 5 i 45 smo ga pročitali, i obavestili nastavnike na zvaničnoj viber grupi, da jave učenicima da neće biti redovne nastave. Kao i da će se nastava odvijati onlajn. Isto tako smo odmah obavestili upravu policije, kao i ministarstvo prosvete - rekao je Spahić.
Izvor: Srbija Danas/RTCG/Preneo:...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Školi u Podgorici stigao preteći mejl, učenicima se preti granatama i mitraljezom

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Mar.2024

Podgorička srednja škola "Vaso Aligrudić" dobila je jutros u 2.32 sata preteći mejl u kojem se navodi da će "u petak 15. marta 2024. godine doći do bloka škole sa tri granate, pištoljem i mitraljezom", prenose crnogorski mediji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.