DAVAO JE ZNAKE ŽIVOTA KAD JE PAO Komšija opisao užas na Dušanovcu, isplivali novi detalji tragedije koja je potresla Beograđane

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2022, 22:47

"DAVAO JE ZNAKE ŽIVOTA KAD JE PAO" Komšija opisao užas na Dušanovcu, isplivali novi detalji tragedije koja je potresla Beograđane

Istraga ovog slučaja je u toku.

Pao je sinoć kasno uveče. Kada sam istrčao do prozora video sam dete kako leži na zgradi ispod. Bio je na leđima. Davao je znake života prvih nekoliko minuta...

Ovako komšija opisuje užas koji se dogodio sinoć kada je sa 9. sprata zgrade u Ustaničkoj 67. na Voždovcu, pao desetogodišnji dečak. Mališan je podlegao teškim povredama koje je zadobio kada je kroz prozor pao na betonski krov niže zgrade, odnosno lokala koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se nalaze ispod. Začuo se vrisak, a ubrzo je na lice mesta stigla policija, međutim, mogli su samo da konstatuju smrt deteta.

- Davao je znake života kada je pao... Borio se da uzme vazduh nekoliko minuta, međutim umro je tu... Hitna pomoć nije ni stigla. Došla je samo policija, a potom su mrtvozornici odneli dete - priča komšija.

Stanar zgrade koji živi iznad porodice koja je doživela tragediju kaže da se po zgradi priča da je otac mališana sinoć radio.

- Kažu da je sinoć radio kao obezbeđenje na Marakani, na utakmici Zvezde. Kažu i da je majka, najverovatnije, radila drugu smenu i da je dečak od 10 godina bio sam kod kuće. Niko ne zna zašto i kako je pao - priča komšija.

On dodaje da je porodica uglavnom uvek imala otvorene prozore i da su tu živeli poslednjih sedam, osam godina.

- Doselili su se iz Bosne, samo su njih troje živeli tu u stanu. Taj dečak im je bio jedino dete - dodaje on.

I u lokalima na čiji krov je palo dete kažu, takođe, da roditelji sinoć nisu bili u stanu kada je došlo do nesreće. Ovu informaciju, međutim, niko iz policije ili tužilaštva, nije zvanično potvrdio, te spada u komšijske priče.

- Dečak je uvek išao u pratnji roditelja. Nisam siguran da li je išao u školu. Viđali smo ih stalno tu u parku, kako šetaju, uvek su se držali za ruke - dodaje jedan od stanara zgrade u Ustaničkoj 67.

Dodaju i da od tragedije nisu videli roditelje poginulog mališana, niti ih čuli u zgradi.

- Čuli smo iz medija da se ovo dogodilo, u zgradi se ništa nije čulo - dodaje druga stanarka.

Jedan od njih dodao je i da je pre 20 godina u ovoj zgradi došlo do slične nesreće.

- Tada je jedna baka skočila sa 6. sprata - kaže on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.