DAO SAM NALOG ZA SMENU BOJOVIĆA Ministar Udović reagovao na nasilje direktora Zavoda za sport

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2022, 14:00

"DAO SAM NALOG ZA SMENU BOJOVIĆA" Ministar Udović reagovao na nasilje direktora Zavoda za sport

Povodom snimka na kom direktor Zavoda za sport i medicinu sporta Repubile Srbije Goran Bojović fizički nasrće na zaposlenu osobu, ministar Vanja Udovičić je poručio da osuđuje svaki vid nasilja i da je već dao nalog za njegovu smenu.

- Svaki vid nasilja najoštrije osuđujem, posebno onaj nad ženama. Sinoć kasno sam dobio i video snimak, nakon čega sam odmah odreagovao i danas dao nalog za hitnu smenu Gorana Bojovića - navodi se u saopštenju ministra Udovičića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Podsetimo, Bojović je uleteo u jednu od kancelarija, a onda pred najmanje dva svedoka fizički napao radnicu.

Direktor Zavoda za sport na Kosutnjaku,Goran Bojović fizički nasrće i hvata za vrat radnicu zavoda pred svedocima u kancelariji Zavoda.

Devojka je na bolovanju i plaši se da ga tuzi ili objavi.

Molim vas retvitujte ovo da se govno smeni odatle i da se ova devojka zaštiti. pic.twitter.com/Jm1kckrwPh

— necudatimojepare (@necudatimojepa1) August 11, 2022

Snimak sigurnosnih kamera pokazuje Bojovića kako ulazi u kancelariju, a onda se odmah unosi u lice radnici. Pokazuje joj prstom ka vratima, a kada mu ona odgovara hvata je za vrat i gura u fotelju, ona pada u fotelju nakon što je leđima udarila u zid. Nadvio se nad njom, a onda ona ustaje i nastavlja se polemika.

Bojović zatim odlazi do jednog od dva svedoka, žestoko se obraća, pokazuje prstom, a onda nastavlja započetu svađu. Sve vreme žena koja sedi za stolom nemo posmatra i nervozno "lomi" prste verovatno šokirana razvojem događaja.

BONUS VIDEO: Stravičan udes na Banovom brdu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Udovičić: Naložio sam smenu direktora Zavoda za sport i medicinu, posebna osuda nasilja nad ženama

Izvor: Radio 021, 12.Avg.2022

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić izjavio je danas da je naložio smenu direktora republičkog Zavoda za sport i medicinu sporta Gorana Bojovića zbog napada na zaposlenu u toj instituciji.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.