DANI ŽALOSTI U CRNOJ GORI ZBOG TRAGEDIJA U SRBIJI: Hitno se oglasio premijer Abazović

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 13:43

DANI ŽALOSTI U CRNOJ GORI ZBOG TRAGEDIJA U SRBIJI: Hitno se oglasio premijer Abazović

Abazović je izjavio da je moguće da će biti dva dana žalosti.

Vlada Crne Gore će u nedelju proglasiti Dan žalosti zbog tragičnih događaja u Srbiji, saopštio je premijer Dritan Abazović.

- Moguće da će biti dva dana žalosti. Danas sam htio da kolege nakon ovog obavijestim da ćemo to uraditi. Na ovaj način upućujem saučešće porodicama stradalih i povrijeđenih u ovom nevjerovatno tragičnom događaju koji se desio dva puta u kratkom periodu u Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekao je Abazović.

U Srbiji su se za dva dana desila dva masovna ubistva, jedno u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", a drugo u Mladenovcu, u kojima je stradalo 17, a povrijeđeno 25 osoba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.