DANAS SLEDI PRAVI VREMENSKI VRTLOG: Smena sunca i kiše, u pojedinim delovima Srbije očekuje se i grad

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023, 07:03

DANAS SLEDI PRAVI VREMENSKI VRTLOG: Smena sunca i kiše, u pojedinim delovima Srbije očekuje se i grad

Vremenska prognoza za petak, 26. maj 2023. godine.

U Srbiji promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom, češćim u drugom delu dana, a lokalno se očekuje i pojava intenzivnih pljuskova sa grmljavinom, gradom i većom količinom padavina.

U Vojvodini pre podne pretežno sunčano.

Vetar slab do umeren, severozapadni, u zoni pljuskova ponegde i jak. Najniža temperatura od 11 do 16, a najviša od 21 do 25 stepeni. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

U Beogradu promenljivo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. Kiša ili pljusak sa grmljavinom biće lokalna pojava, pa se padavine očekuju u pojedinim delovima grada ili u široj okolini.

Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura oko 16, a najviša oko 23 stepena.

U Srbiji i u narednih sedam dana promenljivo oblačno i nestabilno sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavina, koji će lokalno biti izraženiji uz pojavu grada i sa velikom količinom padavina za kratko vreme.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.