DANAS SEDNICA KRIZNOG ŠTABA: Pet mera na stolu, da li će sve biti popuštene?

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 07:19

DANAS SEDNICA KRIZNOG ŠTABA: Pet mera na stolu, da li će sve biti popuštene?

Krizni štab bi trebalo da zaseda u 16,30 časova

Sednica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa biće održana danas, potvrđeno je u Vladi Srbije.

Mediji prenose da se očekuje da članovi Kriznog štaba dodatno popuste mere i dozvole održavaje matura, svadbi i drugih proslava i okupljanja, uz određene epidemiološke mere.

Moguća relaksacija ovih mera:

1. Produženje radnog vremena ugostiteljima do 1.00 ujutru

2. Muzika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do ponoći uz izvođenje "žive muzike"

3. Nastava u prirodi

4. Proslava matura

5. Od 21. juna organizovanje javnih događaja

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da je Grad Beograd pripremio nekoliko zahteva koje je uputio Kriznom štabu u vezi sa popuštanjem mera - da se produži radno vreme ugostiteljskim objektima do 01 sat, kao i da se dozvole izvođenje nastave u prirodi i proslave matura, uz poštovanje svih protokola.

On, takođe, očekuje odluku da se od 21. juna u Beogradu i drugim lokalnim samoupravama gde je vakcinisano više od 50 odsto građana, omogući održavanje kongresa, koncerata, svadbi i drugih javnih događaja, takođe uz poštovanje propisanih mera.

Krizni štab za borbu protiv kovida 19 trebalo bi da zaseda u 16.30 sati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DR TIODOROVIĆ NAGOVESTIO KOJE ĆE MERE BITI POPUŠTENE: Najviše će se obradovati najmlađi, biće i proslava

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021

Krizni štab zaseda danas u 16,30..Sednica Kriznog štaba za borbu protiv virusa korona zakazana je za danas u 16.30 sati. Na njoj će se razmatrati aktuelna epidemiološka situacija i razgovarati o dodatnom ublažavanju mera. Pojedine osnovne škole sa nestrpljenjem očekuju "zeleno svetlo" od Kriznog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.