Izvor: Blic, 14.Jun.2021, 06:36

VRAĆAJU SE MATURE I SVADBE? Krizni štab danas zaseda, izvesno novo popuštanje mera, ugostitelji ponovo "trljaju ruke"

Sednica Kriznog štaba Vlade Srbije za borbu protiv korona virusa biće održana danas u 16.30 sati. Očekuje se da će, usled značajnog poboljšanja epidemiološke situacije u našoj zemlju, doći do dodatnog popuštanja mera koje su na snazi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krizni štab zaseda danas, očekuje se novo pupuštanje mera

Izvor: Radio 021, 14.Jun.2021

Sednica Kriznog štaba održaće se danas.

Nastavak na Radio 021...

DANAS SEDNICA KRIZNOG ŠTABA: Pet mera na stolu, da li će sve biti popuštene?

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021

Krizni štab bi trebalo da zaseda u 16,30 časova..Sednica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa biće održana danas, potvrđeno je u Vladi Srbije...Mediji prenose da se očekuje da članovi Kriznog štaba dodatno popuste mere i dozvole održavaje matura, svadbi i drugih proslava i okupljanja,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Danas zaseda Krizni štab, moguće popuštanje mera

Izvor: Danas, 14.Jun.2021

Članovi vladinog Kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa sastaće se u ponedeljak, 14. juna kako bi razmotrili dalje ublažavanje mera, preneli su mediji.

Nastavak na Danas...

ZAVRŠEN SASTANAK KRIZNOG ŠTABA: Život se vraća u normalu, veliko popuštanje mera - ovo su NOVA PRAVILA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021

Sednica Kriznog štaba za borbu protiv virusa korona počela je za danas u 16.30 sati..Na današnjoj sednici članovi Kriznog štaba razmatraju aktuelnu epidemiološku situaciju i razgovaraju o dodatnom ublažavanju mera...- Sve prodavnice na dalje mogu da rade od 0 do 24 sata, nema više ograničenja....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.