DANAS PRAVI VREMENSKI KONTRAST: U pojedinim delovima Srbije sunčano do 18 stepeni, a u ovim mestima padaće SNEG

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 07:26

DANAS PRAVI VREMENSKI KONTRAST: U pojedinim delovima Srbije sunčano do 18 stepeni, a u ovim mestima padaće SNEG

U Beogradu pretežno sunčano, uz slab i umeren severozapadni vetar. Najniža temperatura oko 8 stepeni, a najviša dnevna oko 17 stepeni  Celzijusove skale.

Na severu i zapadu Srbije pretežno sunčano, u ostalim krajevima promenljivo oblačno, ponegde s kratkotrajnom kišom, a na visokim planinama s kratkotrajnim snegom.

Po podne će biti suvo vreme, uz razvedravanje. Vetar slab i umeren severozapadni, na istoku jak, povremeno sa udarima olujne jačine, uveče >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u slabljenju, a zatim i u skretanju na južni.

Najniža temperatura od 3 do 10 stepeni, a najviša dnevna od 15 do 18 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u četvrtak se očekuje pretežno sunčano i toplo, uz pojačanje jugoistočnog vetra u košavskom području.

Krajem dana doći će do postepenog naoblačenja sa zapada.

U toku noći i u petak očekuje se oblačno vreme, s kišom i pljuskovima, ponegde i grmljavinom, a na visokim planinama kratkotrajno će padati sneg. Temperatura u padu.

Za vikend će biti promenljivo, ponegde s kišom i kratkotrajnim pljuskovima, a od ponedeljka pretežno oblačno sa čestom pojavom kiše, na visokim planinama i sa snegom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.