DANAS POTOP, A TO JE TEK UVOD: Srbiju čekaju vremenske nepogode, u ovim delovima zemlje padaće grad

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 07:56

DANAS POTOP, A TO JE TEK UVOD: Srbiju čekaju vremenske nepogode, u ovim delovima zemlje padaće grad

Kakvo nas vreme očekuje danas pogledajte u novoj prognozi RHMZ Srbije.

U Srbiji danas promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, češćim u drugom delu dana.

Lokalno se očekuju i vremenske nepogode sa gradom i većom količinom padavina. Vetar slab do umeren, severoistočni i istočni, u zoni pljuskova kratkotrajno jak i olujni.

Najniža temperatura od 12 do 16, a najviša od 22 do 25 stepeni, saopštio je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << RHMZ.

U Beogradu promenljivo oblačno i nestabilno, posle podne sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

Vetar slab do umeren, severni, u zoni pljuskova krakotrajno jak. Najniža temperatura oko 14, a najviša oko 23 stepena.

U Srbiji u narednih sedam dana promenljivo oblačno i nestabilno sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavina, češćim u drugom delu dana, a koji će lokalno biti izraženiji, uz pojavu grada i sa velikom količinom padavina za kratko vreme. Najviša dnevna temperatura u većini mesta od 21 do 27 stepeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JESENJI KRAJ MAJA Danas oblačno s kišom! Pljuskovi sa grmljavinom mogući u popodnevnim časovima, kao i olujni vetar sa gradom!

Izvor: Pančevac-online.com, 29.Maj.2023

Iako je kraj maja i dalje nas prati promenljivo, nestabilno vreme. Danas oblačno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom, češćim u drugom delu dana. Ponegde su moguće nepogode s gradom i olujnim vetrom. Najviša dnevna temperatura od 22 do 25 stepeni. U Beogradu i sunce i oblaci, popodne...

Nastavak na Pančevac-online.com...

U Srbiji sutra oblačno, mestimično sa kišom i pljuskovima

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 29.Maj.2023

BEOGRAD – Prema prognozi RHMZ, u Srbiji će sutra tokom dana biti promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, češćim u drugom delu dana. Lokalno se očekuju i vremenske nepogode sa gradom i većom količinom padavina. Vetar slab do umeren, severoistočni...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

STABILIZACIJA VREMENA NI NA VIDIKU: U ovom delu dana novi talas pljuskova - sručiće se velika količina padavina

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 07:07

Vremenska prognoza za utorak, 30. maj...Prema prognozi RHMZ, u Srbiji će danas tokom dana biti promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, češćim u drugom delu dana. ..Lokalno se očekuju i vremenske nepogode sa gradom i većom količinom padavina.  Vetar...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.