STABILIZACIJA VREMENA NI NA VIDIKU: U ovom delu dana novi talas pljuskova - sručiće se velika količina padavina

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 07:07

STABILIZACIJA VREMENA NI NA VIDIKU: U ovom delu dana novi talas pljuskova - sručiće se velika količina padavina

Vremenska prognoza za utorak, 30. maj.

Prema prognozi RHMZ, u Srbiji će danas tokom dana biti promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, češćim u drugom delu dana. 

Lokalno se očekuju i vremenske nepogode sa gradom i većom količinom padavina.  Vetar slab do umeren, severoistočni i istočni, u zoni pljuskova kratkotrajno jak i olujni. Najniza temperatura od 12 do 16 stepeni, a najvisa dnevna od 22 do 25 stepeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
U Beogradu danas promenljivo oblačno i nestabilno, posle podne sa pljuskovima i grmljavinom, koji u pojedinim delovima grada mogu biti izrazeniji uz lokalnu pojavu grada.

Vetar slab do umeren, severni, u zoni pljuskova krakotrajno jak. Najniza temperatura oko 16 stepeni, a najvisa dnevna oko 23 stepena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Upaljen alarm u Srbiji: Spremite se...

Izvor: B92, 30.Maj.2023

Prema prognozi RHMZ, u Srbiji će danas tokom dana biti promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom...Lokalno se očekuju i vremenske nepogode sa gradom i većom količinom padavina...Vetar slab do umeren, severoistočni i istočni, u zoni pljuskova kratkotrajno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.