DANAS POČINJE ZIMA: Stiže nam debeli minus, ali bez snega!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Dec.2016, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANAS POČINJE ZIMA: Stiže nam debeli minus, ali bez snega!

Tačno u 11.44 danas počinje zima. U RHMZ kažu da nas u narednom periodu očekuje hladno i uglavnom suvo vreme, pa tako snega neće biti ni u novogodišnjoj noći.

Početkom sledeće nedelje očekuje se prolazno naoblačenje koje bi moglo da donese slabe padavine, i to na planinama sneg, a u nižim predelima kišiu, susnežicu i ponegde sneg. Ipak, od 29. decembra do 2. januara biće veoma hladno, dok se malo snežnih padavina može očekivati od 3. do 7. januara.

Krajem decembra >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i početkom januara očekuju se i ledeni dani, kada temperatura neće prelaziti nulu.

- Na planinama bi jutarnja temperatura tada bila od minus 10 do minus sedam, a dnevna od minus tri do nule - navode u RHMZ.

Ne očekuju se eskstremno niske temperature u dužem periodu, poput onih u februaru 2012.

Postojaće uslovi za pojavu talasa hladnoće, naročito krajem januara i početkom februara. Padavina će biti u granicama proseka.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DANAS U 11.44 STIGLA ZIMA: Pred nama su ledeni dani, a evo kako će biti za DOČEK NOVE GODINE!

Izvor: Kurir, 21.Dec.2016

...Tačno u 1144 danas je počela zima U RHMZ kažu da nas u narednom periodu očekuje hladno i uglavnom suvo vreme, pa tako snega neće biti ni u novogodišnjoj noći..TEMPERATURE ČAS SKAČU, ČAS PADAJU: Pred nama je VARLJIVI DECEMBAR, a evo kako ćemo ući u NOVU GODINU..Ne očekuju se ekstremno...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.