DAN ŽALOSTI SUTRA U ZAGREBU POVODOM SMRTI BANDIĆA: Na sahrani će govoriti i novi srpski patrijarh Porfirije

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2021, 13:09

DAN ŽALOSTI SUTRA U ZAGREBU POVODOM SMRTI BANDIĆA: Na sahrani će govoriti i novi srpski patrijarh Porfirije

Bandić je iznenada preminuo u noći između subote i nedelje u 66. godini života.

U Narodnom kazalištu u Zagrebu je održana komemoracija povodom smrti gradonačelnika Milana Bandića, koji će biti sahranjen sutra, kada je proglašen i Dan žalosti na teritoriji hrvatske prestonice.

Bandićev dugogodišnji saradnik Duško Ljuština je za zagrebačku N tv. rekao da će na sahrani govoriti premijer Andrej Plenković i patrijarh srpski Porfirije.

Sahrani će, kako je najavljeno, prisustvovati gradonačenik Beograda Zoran Radoičić.

Prvi čovek Zagreba bio je tokom šest mandata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U Zagrebu danas Dan žalosti povodom smrti Bandića

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021, 01:50

Prvi čovek Zagreba bio je tokom šest mandata...U Zagrebu je danas proglašen dan žalosti povodom smrti gradonačelnika Milana Bandića, koji će danas biti sahranjen...Njegov dugogodišnji saradnik, poznati pozorišni radnik Duško Ljuština rekao je da će na sahrani govoriti premijer Andrej Plenković...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.