Izvor: Blic, 11.Okt.2016, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI VI PRIHVATATE LOVAČKOG PSA VAŠE IZABRANICE? Zvezda "Nimfomanke" uživo prenosio svoje ČUDNO venčanje u Las Vegasu

Izgleda da se glumac Šaja Labuf venčao u ponedeljak uveče sa svojom dugogodišnjom devojkom Miom Got. Ceremonija je prenošena uživo, mladence je, kako red nalaže, venčao imitator Elvisa Prislija, a sve se odigralo u Las Vegasu.

Kako je preneo sajt TMZ, mlada je stigla u ružičastom kadilaku, a da li za potrebe svadbe ili nečeg drugog, obrijala je obrve. Par je u vezi od 2012. godine, a upoznali su se na setu filma Larsa Von Trira "Nimfomanka".

Venčanje je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svojevrsni omaž Elvisu "Kralju" Prisliju. Madenci su upitani da li "prihvataju lovačke pse jedno drugog", što se odnosi na Kraljevu pesmu "Hound dog", a dat im je savet i da uvek budu "meda svog izabranika".

Svetski mediji još uvek nisu upoznati sa tim da li je upitanju samo jedan od mnogih performansa Labufa ili je u pitanju pravo venčanje, mada njegovi fanovi na društvenim mrežama masovno tvrde da je Šaja najzad stao na ludi kamen.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.