DA LI TREBA DA IMAMO 200-300 HILJADA MRTVIH? Vučić otkrio zašto Srbija ne uvodi sankcije Rusiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 23:19

"DA LI TREBA DA IMAMO 200-300 HILJADA MRTVIH?" Vučić otkrio zašto Srbija ne uvodi sankcije Rusiji

Vučić o neuvođenju sankcija Rusiji

Komentarišući izjavu Borka Stefanovića koji je u Skupštini rekao da je "Ukrajina bliža Evropi nego Srbija", Vučić je rekao sledeće:

- Kažu da je Ukrajina bliža Evropi nego Srbija. Da li treba da imamo 300 ili 400 hiljada mrtvih, uništene gradove i da ne kontrolišemo 25 odsto teritorije naše zemlje? Da li to želite Srbiji, pa je poredite sa Ukrainom? To su političke igre.

- Srbija ne uvodi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sankcije Rusiji zbog dvostrukog morala. Kada nama Srbima dođete i kažete da li podržavamo teritorijalni integritet Rusije, ja kažem "Da", a onda pitam da li ti naši prijatelji podržavaju teritorijalni integritet Srbije u skladu sa istom Poveljom UN ili Rezolucijom 1244. Opet tišina. Nama su uvodili sankcije. Moralna pozicija Srbije je najvažnija. Ne zarađujemo novac od toga i nisam siguran da li ćemo izdržati na toj poziciji - rekao je Vučić."

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.