DA LI STE JE VIDELI: U Nišu nestala 13-godišnja Anđela

Izvor: Večernje novosti, 29.Jul.2019, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI STE JE VIDELI: U Nišu nestala 13-godišnja Anđela

Policiji u Nišu prijavljen je nestanak 13-godišnje devojčice Anđele Dobrosavljević kojoj se od nedelje, 28. jula gubi svaki trag Policiji u Nišu prijavljen je nestanak 13-godišnje devojčice Anđele Dobrosavljević kojoj se od nedelje, 28. jula gubi svaki trag. - Potraga je raspisana 29. jula, nakon što je policiji prijavljeno da je nestala 13-godišnjakinja iz Niša - kažu u PU Niš i dodaju da policija intenzivno radi na tome da devojčica što pre bude pronađena.Pročitajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << još - KRAJ POTRAGE: Nestala devojčica pronađena živa i zdrava u Beogradu Njeni roditelji i rođaci oglasili su se i putem društvenih apelujući na sve ljude koji nešto znaju ili koji su videli devojčicu, da im odmah to i prijave.- Nestala mi je sestričina, svi koji prepoznaju neka jave, molim vas, delite ljudi, viđena juče u centru, ima crne helankice na rupicama – napisao je rođak devojčice u ponedeljak popodne.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRAJ POTRAGE Nađena devojčica (13) iz Niša

Izvor: Blic, 29.Jul.2019

Trinaestogodišnja A. D. čiji je nestanak prijavljen policiji, večeras je pronađena, nezvanično saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Pronađena nestala devojčica iz Niša

Izvor: Večernje novosti, 30.Jul.2019, 00:31

Njeni roditelji i rođaci oglasili su se ranije tokom dana i putem društvenih apelujući na sve ljude koji nešto znaju ili koji su videli devojčicu, da im odmah to i prijave, a potraga je brzo i srećno okončana DEVOJČICA iz Niša Anđela Dobrosavljević (13), čiji je nestanak...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.