Pronađena nestala devojčica iz Niša

J. Ć./Novosti online

29. 07. 2019. u 20:44

Njeni roditelji i rođaci oglasili su se ranije tokom dana i putem društvenih apelujući na sve ljude koji nešto znaju ili koji su videli devojčicu, da im odmah to i prijave, a potraga je brzo i srećno okončana

Пронађена нестала девојчица из Ниша

Nestala devojčica
Foto: facebook.com

DEVOJČICA iz Niša Anđela Dobrosavljević (13), čiji je nestanak danas prijavljen, pronađena je nepovređena, potvrdila je "Novostima" niška policija.

Kako pišu neki beogradski mediji ona je bila u centru grada sa drugovima.

Pročitajte još - KRAJ POTRAGE: Nestala devojčica pronađena živa i zdrava u Beogradu


Njeni roditelji i rođaci oglasili su se ranije tokom dana i putem društvenih apelujući na sve ljude koji nešto znaju ili koji su videli devojčicu, da im odmah to i prijave, a potraga je brzo i srećno okončana.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Nenad

29.07.2019. 20:59

Apel za Nislije svi u potragu. Policija zandarmerija ako treba zovite i padobrance iz 63. padobranske brigade rado ce pomoci sigurno. Dete mora da se nadje sto pre.Toliko kamera u centru mora da je neko nesto primetio.

Nenad

29.07.2019. 23:31

@Lovac - Neznam zasto odmah komentarisete izgled, sminku..... To je dete valjda treba prvo da se nadje zivo i zdravo a ako joj je potrebna pomoc oko ponasanja, izgleda ... to je posle laksa stvar. Sreca da je devojcica nadjena i da nije bilo nista ozbiljno. Bolje i da se zaljubila nego da je oteo neki manijak. Deca grese i treba ih savetovati i pomoci ali je najvaznije da su ziva i zdrava.

Рашо

29.07.2019. 21:20

Тринаест година и руж на уснама упућује на правац решења случаја!

Perica Iz Varosi

29.07.2019. 23:45

Није џабе Ћопић назво своје дело ,,МАГАРЕЋИЈЕ ГОДИНЕ"

Hm

30.07.2019. 00:40

Nekad su batine zaista neophodne. Sreca, pa se dobro zavrsilo. Puno je ovakvih Aski, a vukova jos vise.