DA LI JE OVO REALNO? TELEVIZIJA DRAGANA ŠOLAKA SADA ZAISTA PRETERALA: Niko ne može da veruje šta im sada smeta i kakvim BESMISLICAMA SE BAVE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 18:49

DA LI JE OVO REALNO? TELEVIZIJA DRAGANA ŠOLAKA SADA ZAISTA PRETERALA: Niko ne može da veruje šta im sada smeta i kakvim BESMISLICAMA SE BAVE (VIDEO)

Najveći problem im je svetleći bilbord.

Televizija Dragana Šolaka N1, koja se izdaje za profesionalan i objektivan medij, jutros je emitovala prilog za koji zaista nije sigurno da li je iz edicije njuz.net, Top lista nadrealista ili humoristički program...

Naime, za televiziju N1 i nezavisne medije problem broj jedan u državi danas je – veliki svetleći bilbord! Kako navodi stručni sagovornik, svetleći bilbord je zaista veliki problem pošto "noćne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ptice neće više živeti u gradu" , "to mnogo smeta biljkama" i "utiče na san ljudi".

Voditeljka je dodala da su "veliki svetleći bilbordi na kojima se mogu menjati reklame novina" te ona i sagovornik nastavljaju ekskluzivno uključenje o tome kako razrešiti ovaj veliki problem.

Iako su i voditeljka i sagovornik sve vreme trajanja uključenja uspeli da ostanu ozbiljni, zaista je najveće pitanje kako im je to pošlo za rukom! Da li su ikada bili ili makar videli slike iz velikih svetskih metropola, u kojima su bilborni preko čitavih staklenih solitera, mnogo veći nego ovaj "sporni" bilbord kojima se oni bave?

Izvor: Srbija Danas/Novosti/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.