DA LI JE OVO MOTIV BRUTALNOG NAPADA U NOVOM SADU? Mužu zabola nož u leđa na istom mestu gde im je sin izvršio samoubistvo

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 22:51

DA LI JE OVO MOTIV BRUTALNOG NAPADA U NOVOM SADU? Mužu zabola nož u leđa na istom mestu gde im je sin izvršio samoubistvo

Policija je obavila uviđaj, a ženi osumnjičenoj za pokušaj ubistva, određeno je zadržavanje do 48 sati.

Policija je uhapsila je pedesetsedmogodišnju ženu iz novosadskog naselja Šangaja, pod sumnjom da je u nedelju uveče, nožem pokušala da ubije svog četiri godine starijeg muža. Ona mu je, kako se saznaje, zadala ubod u predelu leđa oštrim predmetom, najverovatnije nožem, i on je prevezen u Urgentni centar KCV. Sve se odigralo u njihovoj porodičnoj kući u pomenutom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naselju, u nedelju uveče oko 21 sat.

Napadu žene na muža, prethodila je, prema nezvaničnim informacija, saznanje bračnog para za smrt sina starosti 39 godina. Njegovo beživotno telo policija je pronašla u ataru, odnosno u šumi na starom Kaćkom putu.

Zbog nemilog događaja, intervenisala je i Hitna pomoć, koja je u kuću u kojoj se dogodio pokušaj ubistva, došla na poziv policije.

Prema rečima dr Zorana Krulja, portparola novosadskog Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, njihova medicinska ekipa je intervenisala u nedelju u 21.46 sati. Zatečeno je jedna preminula osoba starosti 39 godina.

Lekari su, kako je rekao, zbrinuli i povređenog muškarca starosti 61 godinu, koji je prevezen na Odeljenje hirurgije Kliničkog centra Vojvodine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.