Izvor: Luftika.rs, 10.Apr.2023, 19:30

Žena izbola supruga u Novom Sadu sat vremena nakon što im je sin počinio samoubistvo

U naselju Šangaj u Novom Sadu, kako saznaje Telegraf, Tomislava K. pokušala je da ubije svog supruga u porodičnoj kući u kojoj se sat vremena pre toga ubio njihov sin.
Ona ga je, prema našim informacijama, izbola nožem. On je u teškom stanju prevezen u Urgentni centar i lekari mu se bore za život.
Tomislava K. je ubrzo uhapšena, piše Telegraf.
Istraga je u toku…
Novosadska policija uhapsila Ukrajinca u kamionu italijanskih tablica sa 22 Marokanca

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

MUŽU ZABOLA NOŽ U LEĐA Detalji porodične tragedije u Novom Sadu: Napadu prethodilo saznanje supružnika za smrt sina (39)

Izvor: Blic, 10.Apr.2023

Policija je uhapsila je pedesetsedmogodišnju ženu iz novosadskog naselja Šangaja, pod sumnjom da je u nedelju uveče, nožem pokušala da ubije svog četiri godine starijeg muža. Ona mu je, kako saznajemo, zadala ubod u predelu leđa oštrim predmetom, najverovatnije nožem, i on je prevezen u Urgentni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.