DA LI JE OVO MOGUĆE? Žena rodila DESETORKE - rekord za Ginisa, ali jedna stvar opasno baca sumnju na celu priču (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2021, 19:38

DA LI JE OVO MOGUĆE? Žena rodila DESETORKE - rekord za Ginisa, ali jedna stvar opasno "baca" sumnju na celu priču (FOTO/VIDEO)

Gosiame Tamara Sithol rodila je desetorke u sedmom mesecu trudnoće carskim rezom, sedam dečaka i tri devojčice.

Žena iz Južnoafričke republike rodila je desetorke, tvrde mediji u toj zemlji.

Gosiame Tamara Sithol rodila je desetorke u sedmom mesecu trudnoće carskim rezom, sedam dečaka i tri devojčice, objavio je "Pretorija njuz".

Lekari su tokom ranijih pregleda roditeljima rekli da će dobiti osmoro dece, ali ih je ipak bilo desetoro, pošto se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dve bebe nisu videle na snimku ultrazvukom.

Here's an opportunity @MojaLoveTv, approach Tsotetsi Family and convince them that you want them to have a really tv show on your channel. #piet pic.twitter.com/dv9adt3I0V

— Ramotlou Sasa 🇿🇦 (@ramotlousasa) June 9, 2021

​Prema navodima južnoafričkih medija, radi se o prirodnoj trudnoći, a majka desetorki već je ranije rodila blizance.

​Međutim, istinitost informacije o rođenju desetorki dovedena je u pitanje, pošto su lokalne vlasti u provinciji Gauteng saopštile da su kontaktirale sve bolnice i da ni u jednoj nije potvrđeno rođenje desetorki.

VIDEO 2

Decuplets father, Teboho Tsotetsi, on the state of disbelief he found himself in when he first heard of his wife Gosiame Sithole's pregnancy with 10 babies. @IndyMediaSA #GuinnessWorldRecord #NationalBabyShower pic.twitter.com/X3h78G9Mge

— Pretoria News (@pretorianews) June 9, 2021

​Porodica je ponovo izdala saopštenje navodeći da su desetorke rođene, ali nije objasnila u kojoj bolnici.

U nedoumicu su se uključili i svetski mediji, koji su kontaktirali lokalne vlasti i dobili oprečne informacije.

Statement from the Gauteng Provincial Government on the story about a woman who reportedly gave birth to 10 babies. MM pic.twitter.com/rG6NFDnDGC

— Jozi FM (@jozifm) June 9, 2021

Ukoliko bi istinitost vesti bila potvrđena, bio bi oboren svetski rekord, koji je nedavno postavila žena iz Malija, koja je rodila devetoro dece.

The Sithole and Tsotetsi Families have issued a statement regarding the birth of their 10 new-born babies. #NationalBabyShower pic.twitter.com/Qldssrrxhg

— Banele (@Gentlements) June 9, 2021

Američki mediji kontaktirali su Ginisovu knjigu rekorda, iz koje navode da su "upoznati sa tom vešću i da čestitaju majci i porodici, ali da moraju da verifikuju njenu tačnost".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.