Cvijanović umesto Ðuze igra Ćopića

Izvor: Kurir, 20.Nov.2014, 07:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvijanović umesto Ðuze igra Ćopića

Predstava pozorišta „Boško Buha“ biće izvedena na sceni Ateljea 212 - u subotu za decu, a u nedelju za odrasle

Premijera predstave „Magareće godine“ pozorišta „Boško Buha“ u režiji Marka Manojlovića biće izvedena za decu 22. novembra u Ateljeu 212 u 17 časova. Dan kasnije u 20 sati komad će biti odigran za odrasle.

Kako je rečeno na konferenciji za novinare, to je prvi put da se na repertoaru teatra koji odnedavno vodi Milorad Mandić Manda nađe >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << neki komad Branka Ćopića. U ulozi književnika u poznim godinama planirano je da se nađe Vlastimir Ðuza Stojiljković, ali je glumački velikan oboleo, pa se u podeli našao Zoran Cvijanović. Mladog Ćopića tumači Ivan Zablaćanski.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.