Cvijanović: Ispoštovati proceduru imenovanja

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Nov.2015, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvijanović: Ispoštovati proceduru imenovanja

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je da je problem imenovanja direktora preduzeća "Elektrodistribucije" Pale riješen na nivou koalicionih partnera, a ne razgovorima o smjenama u SNSD-u, dodavši da je ostalo da se ispoštuju procedure da bi se došlo do imenovanja.

"To nije neuobičajena stvar jer se dešava često da i u okviru iste političke partije dođe do situacije da se ne slažu svi oko određenih imenovanja", rekla je Cvijanovićeva novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i dodala da su to stvari koje se moraju prevazići.

Ona je istakla da, ukoliko postoji koalicioni dogovor, on se mora ispoštovati.

"Taj dogovor je napravljen na nivou rukovodstava tri političke partije i treba da se odrade procedure da se dođe do imenovanja", naglasila je Cvijanovićeva.

Ona je navela da nije bilo riječi ni o kakvim smjenama u SNSD-u na Palama, jer je prioritet da se sprovedu određene dogovorene stvari.

"Nismo otišli toliko daleko da se priča o smjenama", naglasila je Cvijanovićeva i dodala da poštuje svakog direktora koji ostvaruje dobre rezultate, ali i da uvažava činjenicu da je Vlada koaliciona.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Ispoštovati procedure imenovanja

Izvor: Cafe.ba, 08.Nov.2015

- Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je da je problem imenovanja direktora preduzeća "Elektrodistribucije" Pale riješen na nivou koalicionih partnera, a ne razgovorima o smjenama u SNSD-u, dodavši da je ostalo da se ispoštuju procedure da bi se došlo do imenovanja..."To nije neuobičajena...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.