Ispoštovati procedure imenovanja

Izvor: Cafe.ba, 08.Nov.2015, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispoštovati procedure imenovanja

- Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je da je problem imenovanja direktora preduzeća "Elektrodistribucije" Pale riješen na nivou koalicionih partnera, a ne razgovorima o smjenama u SNSD-u, dodavši da je ostalo da se ispoštuju procedure da bi se došlo do imenovanja.

"To nije neuobičajena stvar jer se dešava često da i u okviru iste političke partije dođe do situacije da se ne slažu svi oko određenih imenovanja", rekla je Cvijanovićeva novinarima i dodala >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << da su to stvari koje se moraju prevazići.

Ona je istakla da, ukoliko postoji koalicioni dogovor, on se mora ispoštovati.

"Taj dogovor je napravljen na nivou rukovodstava tri političke partije i treba da se odrade procedure da se dođe do imenovanja", naglasila je Cvijanovićeva.

Ona je navela da nije bilo riječi ni o kakvim smjenama u SNSD-u na Palama, jer je prioritet da se sprovedu određene dogovorene stvari.

"Nismo otišli toliko daleko da se priča o smjenama", naglasila je Cvijanovićeva i dodala da poštuje svakog direktora koji ostvaruje dobre rezultate, ali i da uvažava činjenicu da je Vlada koaliciona.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.