Cvijanović:Biće značajno modifikovan pristup punjenju Fonda solidarnosti RS

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Dec.2015, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvijanović:Biće značajno modifikovan pristup punjenju Fonda solidarnosti RS

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da će značajno biti modifikovan pristup kada je riječ o izvorima za punjenje Fonda solidarnosti Republike Srpske.

"U narednom periodu biće ponovo održan sastanak Upravnog odbora Fonda solidarnosti na kojem ćemo vidjeti šta su stavovi opština, a zatim ćemo to pretočiti u konkretne prijedloge", rekla je Cvijanovićeva novinarima u Banjaluci.

Ona je podsjetila da je Vlada ljetos, na >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << zahtjev načelnika opština i gradonačelnika s poplavljenih područja Republike Srpske, produžila rok za uplatu sredstava u Fond solidarnosti.

Na pitanje u vezi sa situacijom u "Bobar banci", Cvijanovićeva je rekla da je riječ o privatnoj banci, te da u njoj postoji intervencija Agencije za bankarstvo Republike Srpske, a ne Vlade Srpske.

"Vlada Repubike Srpske nije nadležna za ono što se dešavalo i, uopšte, što se dešava u toj banci", naglasila je Cvijanovićeva.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.