Crnogorski Romeo i Julija

Izvor: RTS, 13.Maj.2013, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorski Romeo i Julija

Momak i devojka skočili u reku Cijevnu kod Podgorice, jer je protiv njihove ljubavi bila porodica devojke, pišu crnogorski mediji. Brzom reakcijom policije oni su spaseni i izbegnuta je tragedija.

Podgorički par - devojka A.K. (18) i njen momak Z.T. (20) skočili su u reku Cijevnu, a zahvaljujući brzoj reakciji policije izbegnuta je tragedija.

Protiv njihove velike ljubavi od početka veze bila je porodica devojke, zbog čega su ovo dvoje mladih skočili u nabujalu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << reku, a samo zahvaljujući brzoj reakciji policije sve je prošlo bez većih posledica, prenose današnji podgorički mediji.

Kako se navodi, nakon svađe sa roditeljima devojke, koji su se protivili zasnivanju braka, mladi par je došao do mosta na reci Cijevni, u blizini mesta Tuzi, gde su, držeći se za ruke, skočili u nabujalu i mutnu reku.

Nedugo zatim policijska jedinica iz mesta Tuzi izvukla je mladi par iz vode nakon čega su prebačeni u Urgentni blok Kliničkog centra u Podgorici.

Dok je medicinsko osoblje pregledalo A.K. i Z.T. ispred bolnice je došlo do sukoba njihovih porodica, pa je policija ponovo morala da interveniše, odnosno privede porodicu devojke.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zbog ljubavi skočili u reku

Izvor: Radio 021, 13.Maj.2013

Podgorički par - devojka A.K. (18) i njen momak Z.T. (20) - skočili su u reku Cijevnu, a zahvaljujući brzoj reakciji policije izbegnuta je tragedija.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.