Par se zbog ljubavi bacio u reku

Izvor: B92, 13.Maj.2013, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Par se zbog ljubavi bacio u reku

Podgorica -- Podgorički par - devojka A.K. (18) i njen momak Z.T. (20) skočili su u reku Cijevnu. Samo zahvaljujući brzoj reakciji policije izbegnuta je tragedija.

Drami tu, međutim, nije kraj, jer dok su lekari mladiću i devojci pružali pomoć u Kliničkom centru u Podgorici, došlo je do sukoba njihovih roditelja ispred bolnice.

Kako se navodi, nakon svađe sa roditeljima devojke, koji su se protivili zasnivanju braka, mladi par je došao do mosta na reci Cijevni, u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << blizini Tuzi, gde su, držeći se za ruke, skočili u nabujalu reku.

Nedugo zatim policijska jedinica iz Tuzi izvukla je mladi par iz vode nakon čega su prebačeni u Urgentni blok Kliničkog centra u Podgorici.

Dok je medicinsko osoblje pregledalo A.K. i Z.T. ispred bolnice je došlo do sukoba njihovih porodica, pa je policija ponovo morala da interveniše, odnosno privede porodicu devojke.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Momak i devojka zbog ljubavi skočili u reku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2013

Podgorički par - devojka A.K. (18) i njen momak Z.T. (20) - skočili su u reku Cijevnu, a zahvaljujući brzoj reakciji policije izbegnuta je tragedija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Momak i devojka zbog ljubavi skočili u reku, roditelji se potukli

Izvor: Blic, 13.Maj.2013

Podgorički par, devojka A.K. (18) i njen momak Z.T. (20) skočili su u reku Cijevnu, a zahvaljujući brzoj reakciji policije izbegnuta je tragedija...Protiv njihove velike ljubavi od početka veze bila je porodica devojke, zbog čega su ovo dvoje mladih skočili u nabujalu reku, a samo zahvaljujući...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.