Crnogorska policija zaplenila više od 160 kilograma skanka

Izvor: Blic, 04.Nov.2012, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorska policija zaplenila više od 160 kilograma skanka

Crnogorska policija uhapsila je Baranina R.M. (34) u čijoj je kući, u sutomorskom naselju Haj Nehaj, pronađeno 163 kilograma skanka, saopšteno je večeras u Podgorici.

Uprava policije je navela da je droga pronađena pretresom, a bila je sakrivena na više mesta u kući. U policiji sumnjaju da R.M. drogu držao radi dalje prodaje.

R.M. je, uz krivičnu prijavu, predate Višem državnom tužilaštvu Podgorici, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopštila je crnogorska policija.

Povezane vesti: Barbara Bojović, uhapšena žena Luke Bojovića, u Španiji bila poslastičar U međunarodnoj akciji zaplenjeno više od 87 kilograma kokaina Crna Gora: Policija će postupiti po poternici za Naserom Keljmendijem Advokat: Keljmendi mi se javio iz Crne Gore Crnogorski carinici oduzeli hrvatskom državljaninu 39 paketića "skanka"

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crnogorska policija zaplenila 160 kilograma skanka

Izvor: Kurir, 04.Nov.2012

PODGORICA - Crnogorska policija uhapsila je Baranina R. M. (34) u čijoj je kući, u sutomorskom naselju Haj Nehaj, pronađeno 163 kilograma skanka, saopšteno je u Podgorici...Uprava policije je navela da je droga pronađena pretresom, a bila je sakrivena na više mesta u kući...U policiji sumnjaju...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.