Izvor: Piplmetar.rs, 12.Jul.2023, 16:30

Crnogorci u neverici gledali u garderobu Tee Tairović: Sad je stvarno preterala FOTO

Nastup Tee Tairović u Crnoj Gori bio je za pamćenje
Nakon koncerata širom Evrope, Tea Tairović je, kao i većina njenih kolega, aganžovana na crnogorskom promorju. Nastup Tee Tairović u klubu „Omnia“ privukao je veliki broj posetilaca.
Pročitajte Tea Tairović u ljubavi s poznatim fudbalerom – I pre nje bio je u vezi s pevačicom FOTO Stefan Labović

Vredan rad na novom albumu definitivno se isplatio, ako je suditi po reakcijama publike, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << kako na društvenim mrezama tako i u klubovima gde nastupa.
Pročitajte Tea Tairović se suočila sa nerešivim problemom – Ona nije jedina pevačica koja se s tim bori  Stefan Labović

U klubu „Omnia“ publika je najglasnija bila pevajuće „Bibi Habibi“ i Teinu duetsku pesmu sa Voyagom „Balerina“, sa istoimenog albuma. Tea tokem cele noći nije skidala osmeh sa lica a razlog je verovatno bila i rekordna posećenost.
Pročitajte Tea Tairović dečku oprostila prevaru, a on joj posle toga priredio nešto zbog čega je zažalila  Stefan Labović

Popularni crnogorski influenser koji je pratiocima na društvenim mrezama poznat po sarkastičnim komentarima pod imenom „Ignjat se zovem“ napisao je nakon Teinog nastupa u svom stilu:
– Izgleda da sinoc nismo bili u Omniji na Teu Tairovic samo pokojni striko i ja. Ja jer nisam u Budvu, a pokojni striko jer je objektivno spriječen.
Pročitajte  Tea Tairović rasplakala devojku na nastupu u Metropoli Stefan Labović

Tea je publiku, kao i uvek navikla, da se na nastupu pojavi u atraktivnom izdanju, međutim, ovaj put je, kako su mnogi prokomentarisali bila više gola, nego obučena.
Stefan Labović

Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: IRENA KLEIN
FOTO: STEFAN LABOVIĆ, RAJKO RISTIĆ




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.