Izvor: Nezavisne Novine, 07.Avg.2017, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnadak poništio tender za nabavku novog vozila Ministarstva spoljnih poslova

SARAJEVO - Ministarstvo spoljnih poslova Bosne i Hercegovine danas je donijelo odluku o poništavanju tendera za nabavku motornog vozila za potrebe Kabineta ministra Igora Crnadka.

U saopštenju za javnost naveli su da je poništavanje tendera odluka ministra iako je tender bio pripremljen u skladu sa svim zakonima koji tretiraju oblast javnih nabavki i sa osiguranim sredstvima u budžetu za tu namjenu.

Tender je bio objavljen 21. jula 2017. godine na Portalu javnih nabavki >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << BiH i u Službenom glasniku BiH od 28. jula 2017. godine. Rok za prijem ponuda bio je 11. august.

Iz Ministarstva su najavili da će sredstva predviđena za ovu nabavku iskoristiti u skladu sa važećim zakonima i Budžetom institucija BiH za 2017. godinu te da neće davati nikakve komentare na ovu odluku.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

MIP poništio tender za nabavku vozila

Izvor: Capital.ba, 08.Avg.2017, 00:16

SARAJEVO – Ministarstvo inostranih poslova BiH poništilo je danas tender za nabavku automobila za potrebe kabineta ministra, koji je objavljen na portalu javnih nabavki 21. jula. Ministar Igor Crnadak naredio je donošenje ove odluke iako je tender pripremljen u skladu sa svim zakonima koji tretiraju...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.