Izvor: Nezavisne Novine, 21.Avg.2018, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora: Oboren rekord u ljenčarenju

Miloš Radulović, Anđela Dendić, Milka Doderović i Dijana Labović, nakon čak 49 sati ležanja, odlučili su da podijele ovogodišnju titulu najvećeg džabalebaroša u Crnoj Gori.

Pored titule najvećeg džabalebaroša, takmičari su se nadmetali i za novčanu nagradu od 400 evra.

Ovogodišnje takmičenje u ljenčarenju okupilo je 18 takmičara, od čega 15 iz Crne Gore i tri iz Srbije koji nisu dugo izdržali u borbi sa "lijenim" Crnogorcima.

Kako su >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << protekla dva dana kazali učesnici, najteže su im padale fiziološke potrebe, dok im je najlakše bilo kad spavaju.

Miloš Radulović nije krio zadovoljstvo čitavom organizacijom, ali i odlukom da podijele nagradu.

“Dovoljno smo se upoznali za ovo 49 sati i nije bilo sumnje da će neko ispaliti od nas, kada smo se dogovorili da zajedno ustanemo. Sve je bilo ekstra. Neka nas zovu džabalebaroši samo kada smo ovdje, inače smo veliki radnici. Težak rad zaslužuje težak odmor. Od poslovnih saradnika mi je sagorio telefon od sinoć do jutros. Samo toalet je bio problem ali to se psihološki rješava. Prvi dan je bio problem, drugi dan nisam mislio na to, dok smo se trećeg dana navikli", kazao je on.

 (Vijesti.me)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOMAĆI “DžABALEBAROŠI” OBARAJU REKORDE: Crnogorci ležali čak 49 sati

Izvor: Večernje novosti, 21.Avg.2018

Na tradicionalnom takmičenju u lenčarenju četiri takmičara oborila rekord. Gosti iz Srbije nisu uspeli da se suprotstave domaćim "džabalebarošima" NA nezvaničnom svetskom prvenstvu u lenčarenju, održanom u Etno-selu Montenegro u Breznama u Pivi, nije bilo iznenađenja....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.