Crna Gora: Danas sednica Veća za nacionalnu bezbednost

Izvor: B92, 03.Jul.2023, 08:40

Crna Gora: Danas sednica Veća za nacionalnu bezbednost

Podgorica -- Predsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović zakazao je za danas sednicu Veća za nacionalnu bezbednost.

Na toj sednici če se će se govoriti o unapređivanju borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije na visokom nivou.

Na sednici će biti reči i o navodima uhapšenog bezbednjaka Petra Lazovića izrečenim tokom prepiske sa šefovima kavačkog i kriminalnog klana iz Pljevalja, Radojem Zvicerom i Darkom Šarićem, javljaju "Vijesti".

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se navodi, dokaze o komunikaciji uhapšenog tajnog agenta sa pripadnicima narko kartela crnogorskim istražiteljima ranije je dostavio Evropol.

"Vijesti" su prethodnih dana objavile više tekstova o komunikaciji nekadašnjeg službenika Agencije za nacionalnu bezbednost (ANB) Petra Lazovića sa pripadnicima narko kartela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Abazović demantovao optužbe da je deo Skaj komunikacije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2023

Pitanje autentičnosti Skaj komunikacije koja se pojavila u medijima je pitanje za tužioca i on mora to da ispita, izjavio je danas premijer crnogorske tehničke vlade Dritan Abazović, posle sednice Veća za nacionalnu bezbednost.On je demantovao optužbe da je deo Skaj komunikacije, preneo je RTCG.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.