Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2023, 18:20

Abazović demantovao optužbe da je deo Skaj komunikacije

Pitanje autentičnosti Skaj komunikacije koja se pojavila u medijima je pitanje za tužioca i on mora to da ispita, izjavio je danas premijer crnogorske tehničke vlade Dritan Abazović, posle sednice Veća za nacionalnu bezbednost.On je demantovao optužbe da je deo Skaj komunikacije, preneo je RTCG.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Abazović pozvao tužilaštvo da ispita prepisku optuženog bezbednjaka Lazovića sa vođama kavačkog klana

Izvor: Danas, 03.Jul.2023

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović izjavio je danas da je Veće za nacionalnu bezbednost Crne Gore "dalo punu podršku" Specijalnom državnom tužilaštvu da istraži navode iz Skaj (Sky) komunikacije pripadnika bezbednosne službe Petra Lazovića sa optuženim vođama kavačkog narko klana.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.