Izvor: Nezavisne Novine, 12.Feb.2024, 14:34

Čović: Simboličnu izmjenu u jednom članku neki odmah zovu trećim entitetom

LJUBUŠKI - Predsjednik HDZ-a i HNS-a BiH Dragan Čović rekao je danas u Ljubuškom da su politički predstavnici i danas u Sarajevu gdje vode razgovore oko Izbornog zakona, Zakona o sudovima i sukobu interesa, a najavio je i moguću hitnu sjednicu Doma naroda BiH do petka kako bi se izglasao Zakon o sprečavanju pranja novca koji je u završnoj fazi.Dodaje da je moguće da će tu sjednicu iskoristiti i za neke druge stvari, ako se do tada postigne dogovor.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Čović: Jednu simboličnu izmenu u Izbornom zakonu odmah zovu trećim entitetom

Izvor: Danas, 12.Feb.2024

Predsednik Hrvatske demokratske zajednice BiH (HDZ BiH) Dragan Čović izjavio je danas u Ljubuškom da promena izbora hrvatskog člana Predsedništva BiH, na čemu insistiraju predstavnici hrvatskog naroda, ne znači izmene Izbornog zakona, već samo upozorenje da niko više u budućnosti ne pokušava...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.