Čović: Ponovnim izborom Komšića u Predsjedništvo BiH vratili bu se u blato u kojem smo bili

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Okt.2015, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović: Ponovnim izborom Komšića u Predsjedništvo BiH vratili bu se u blato u kojem smo bili

SARAJEVO - Komšićevim ponovnim izborom za hrvatskog člana Predsjedništva BiH bošnjačkim glasovima vratili bi smo se u blato u kojem smo bili osam godina iz kojeg nismo znali kako izaći, izjavio je predsjednik HDZ BiH i predsjednik Predsjedništva BiH, komentarišući u Centralnom dnevniku Face tv najavu Željka Komšića da “razmišlja da se ponovo 2018.kandidira za hrvatskog člana Predsjedništva i da računa na glasove Bošnjake, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Čović >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je rekao i kako je Komšić sve radio da zatruje hrvatsko-bošnjačke odnose. On se zalaže za građansku državu, a porvođenje tog koncepta građanske države za deset godina doveo bi do unitarne, jednonacionalne države, a to bi onda bio kraj Bosne i Hercegovine, kazao je Čović. Dodao je kako BiH ne može opstati ako se ne uvaže interesi Bošnjaka, Hrvata i Srba.

(N.N./HMS)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Čović: Izborom Komšića u Predsjedništvo BiH vratili bu se u blato u kojem smo bili

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Okt.2015, 10:36

SARAJEVO - Komšićevim ponovnim izborom za hrvatskog člana Predsjedništva BiH bošnjačkim glasovima vratili bi smo se u blato u kojem smo bili osam godina iz kojeg nismo znali kako izaći, izjavio je predsjednik HDZ BiH i predsjednik Predsjedništva BiH, komentarišući u Centralnom dnevniku Face...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.