Čovek izgoreo u požaru u voćnjaku

Izvor: Vesti-online.com, 01.Sep.2012, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čovek izgoreo u požaru u voćnjaku

Jedan muškarac iz sela Rakova kod Čačka izgoreo je kada je u njegovom voćnjaku izbio požar, prenela je televizija B92.

Foto: Ilustracija

 

Prema rečima načelnika Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Predrag Marić nesreća se dogodila oko 14 sati.

 

Marić je dodao da taj slučaj nema veze sa požarima koji ovih dana gore po Srbiji.

 

Ruski Iljušin gasi požar u Rgaju

 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Ekipe vatrogasaca iz Prokuplja uz pomoć ruskog aviona "Iljušin" od sinoć gase požar na Rgajskom Visu koji je zahvatio nekoliko stotina hektara šuma i niskog rastinja i ugrožava stambene objekte u dva sela, rekao je načelnik Sektora za vanredne situacije iz ovog mesta Srđan Mitrović. Mitrović je za agenciju Beta rekao da je situacija kritična na području sela Rgaje i Novi Đurevac gde su ugrožene kuće u kojima živi oko 150 uglavnom starijih meštana.

 

"I pored velikog napora vatrogasaca kojima u gašenju požara velikih razmere koji se proširio na visoka stabla, pomaže 20 vojnika, tokom cele noći nismo uspeli da vatru stavimo pod kontrolu", kazao je Mitrović i dodao da od jutros u gašenju požara na ovoj lokaciji prokupačkim vatrogascima pomaže iz vazduha i ruski avion "Iljušin". Od jutros je izbilo sedam požara na području prokupačke opštine a najteže je u selima Svarče, Prekopuce i Zdravinje gde se vatrogasne ekipe uz pomoć meštana bore s vatrom koja ugrozava seoska gazdinstva i domove.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.