Ćorović: Bližimo se prošlogodišnjem scenariju

Izvor: SandzakPress.net, 01.Sep.2021, 16:49

Ćorović: Bližimo se prošlogodišnjem scenariju

Direktor Doma zdravlja u Novom Pazaru Ervin Ćorović ocenio je danas da se epidemiološka situacija u ovom gradu približava scenariju iz juna prošle godine. On je radiju Sto plus rekao da se svakodnevno povećava broj pregleda u Kovid ambulanti, kao i broj hospitalizovanih pacijenata. “Brojke su prilično zabrinjavajuće, a samo juče smo imali 294 pregleda. Građani moraju konačno da se osveste i vakcinišu, jer samo tako možemo pobediti ovu situaciju”, rekao je Ćorović. U bolnici navode >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << da su među hospitalizovanim pacijentima u najvećem broju nevakcinisani građani, kao i da među onima koji su na respiratorima i koji imaju teške kliničke slike nema vakcinisanih. “Do sada smo imali samo jedan smrtni ishod pacijenta koji je bio revakcinisan Sinofarm vakcinom, a u pitanju je osoba od 78 godina sa nekoliko pridruženih bolesti”, navode iz Opšte bolnice u Novom Pazaru. Izvor: Radiostoplus The post Ćorović: Bližimo se prošlogodišnjem scenariju appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Doktorka Ćeranić: Plašimo se da nećemo imati mjesta u bolnici

Izvor: SandzakPress.net, 02.Sep.2021, 13:14

Od pojave četvrtog talasa u Novom Pazaru je drastično povećan broj hospitalizovanih i zaraženih koronavirusom. O tome kakvi su poslednji podaci o broju zaraženih, kako protiče vakcinacija i može li se sprečiti teška jesen, u emisiji “Probudi se” govorila je doktorka i infektolog Lejla Ćeranić. Prema...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.