Čopor pasa izujedao dvogodišnjaka!

Izvor: Mondo, 10.Avg.2018, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čopor pasa izujedao dvogodišnjaka!

Čopor pasa lutalica napao je i izujedao dvogodišnjeg Z.S. dok se igrao u dvorištu porodične kuće u naselju Mikulja u Smederevskoj Palanci. Dete ima više ujeda po telu, a lekari su morali da mu ušiju ranu na uhu, pišu "Novosti".

Foto: MONDO/Jelica Dojčinović

Napad se dogodio u utorak uveče u Ulici majora Jovanovića, dok je mališan vozio bicikl u svom dvorištu, naočigled majke i rođaka koji su sedeli nekoliko metara dalje.

"Pet pasa je ušlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u dvorište, oborili su ga sa bicikle i počeli krvnički da ga grizu. Srećom da sam bila blizu i da sam uspela brzo da ih oteram. Bilo je strašno, previjao se od bolova. Ne smem ni da pomislim šta bi bilo da nisam bila u blizini. Rastrgli bi mi dete", svedoči Marina Veljković, mališanova majka.

Dečaka su odmah odvezli u Hitnu pomoć, gde su mu je sanirane višestruke rane od ugriza.

"Rana na uhu je duboka, morali su da ga ušivaju, ima tri šava. Četiri ugriza ima samo na ruci, mnogobrojne ogrebotine. U šoku je, to je malo dete, samo dve i po godine ima. Sada pije antibiotike, a vakcinisan je redovno", kaže majka Marina.

Naselje Mikulja nalazi se na periferiji grada, i kako svedoče žitelji, napadi pasa lutalica su ovde redovna pojava, navodi list.

Devojčicu u Beogradu izujedao rotvajler!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.