Čopor izujedao dvogodišnjaka!

Izvor: Večernje novosti, 09.Avg.2018, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čopor izujedao dvogodišnjaka!

Z.S. se igrao u dvorištu porodične kuće u naselju Mikulja. Dete ima više ujeda po telu, a lekari su morali da mu ušiju ranu na uhu ČOPOR pasa lutalica napao je i izujedao dvogodišnjeg Z.S. dok se igrao u dvorištu porodične kuće u naselju Mikulja u Smederevskoj Palanci. Dete ima više ujeda po telu, a lekari su morali da mu ušiju ranu na uhu. Napad se dogodio u utorak uveče u Ulici majora Jovanovića, dok je mališan vozio bicikl u svom dvorištu, naočigled majke >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i rođaka koji su sedeli nekoliko metara dalje. - Pet pasa je ušlo u dvorište, oborili su ga sa bicikle i počeli krvnički da ga grizu. Srećom da sam bila blizu i da sam uspela brzo da ih oteram. Bilo je strašno, previjao se od bolova. Ne smem ni da pomislim šta bi bilo da nisam bila u blizini. Rastrgli bi mi dete - svedoči Marina Veljković, mališanova majka.PROČITAJTE JOŠ - DRAMA U MOJKOVCU: Pas izujedao četvorogodišnju devojčicu Dečaka su odmah odvezli u Hitnu pomoć, gde su mu je sanirane višestruke rane od ugriza. - Rana na uhu je duboka, morali su da ga ušivaju, ima tri šava. Četiri ugriza ima samo na ruci, mnogobrojne ogrebotine. U šoku je, to je malo dete, samo dve i po godine ima. Sada pije antibiotike, a vakcinisan je redovno - kaže majka Marina. Naselje Mikulja nalazi se na periferiji grada, i kako svedoče žitelji, napadi pasa lutalica su ovde redovna pojava.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR U SMEDEREVSKOJ PALANCI Čopor pasa ušao u dvorište, pa napali i izujedali dvogodišnje dete

Izvor: Blic, 09.Avg.2018

Čopor pasa lutalica napao je i izujedao dvogodišnjeg Z. S. dok se igrao u dvorištu porodične kuće u naselju Mikulja u Smederevskoj Palanci. Dete ima više ujeda po telu, a lekari su morali da mu ušiju ranu na uhu.

Nastavak na Blic...

Čopor pasa izujedao dvogodišnje dete

Izvor: OkRadio.rs, 10.Avg.2018, 09:15

Čopor pasa lutalica napao je i izujedao dvogodišnjeg Z. S. dok se igrao u dvorištu porodične kuće u naselju Mikulja u Smederevskoj Palanci. Dete ima više ujeda po telu, a lekari su morali da mu ušiju ranu na uhu. Napad se dogodio u utorak uveče u Ulici majora Jovanovića, dok je mališan vozio...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.