Čomić: sklonost ka mitskom i etici namera, a ne ka etici odgovornosti

Izvor: Beta Video, 19.Maj.2016, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čomić: sklonost ka mitskom i etici namera, a ne ka etici odgovornosti

BEOGRAD - Zamenica predsednika Demokratske stranke Gordana Čomić rekla je da „razlog za lošu upravu je u tome što nismo navikli da merimo sistem koji hoćemo da menjamo``. Čomić je kazala da je loš parametar za upravljanje u Srbiji ``sklonost ka mitskom i etici namera, a ne ka etici odgovornosti``. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Gordana Čomić: Dobra uprava je jednostavna. Sve radiš kako piše u knjigama. ...

Izvor: Beta, 19.Maj.2016

Zamenica predsednika Demokratske stranke Gordana Čomić rekla je Srbija ima lošu upravu."Sve što znam o upravi naučila sam od svog dede. Rečenica je: Loša uprava, gotova potreba. To je stepen razvoja u Srbiji. Uprava je loša, a loša uprava radja potrebu. Razlog za lošu upravu je u tome što...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.