Čomić: Evropski i dobar život Srbije 2030. godine

Izvor: Beta Video, 10.Maj.2021, 13:35

Čomić: Evropski i dobar život Srbije 2030. godine

BEOGRAD - Ministarka za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Gordana Čomić izjavila je danas da će saradnja sa Ministarstvom za evropske integracije doprineti da se isplanira evropski i dobar život Srbije 2030. godine.Čomić je istakla da taj dijalog treba da pronadje odgovore na pitanje kakvu Srbiju gradjani žele 2030. godine. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ciljevi dostizanja za 2030. godinu su nam prvi put nula

Izvor: Beta Video, 10.Maj.2021

BEOGRAD - ``Ciljevi dostizanja za 2030. godinu su nam prvi put nula. Nula zagadjenja vode, vazuha i tla, nula otpada, siromaštva i gladi i postizanje stoprocentnog negovanja prirodnog bogatstva, biološke raznovrsnosti i ostvarivanje potpune klimatske neutralnosti do 2050. godine onako kako je to i...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.