Čitulja za DS

Izvor: Vesti-online.com, 03.Apr.2013, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čitulja za DS

Na mejlove nekoliko vodećih ljudi Demokratske stranke stigla je čitulja Demokratskoj stranci. Pošiljka je stigla sa nepoznatog i-mejla, a planirano je da u drugoj polovini aprila ona bude lepljena u više gradova u Srbiji.

Ožalošćena porodica na čelu sa Draganom Đilasom  

U DS nezvanično kažu da sumnjaju da iza svega stoje doskorašnji politički saradnici.

 

"Obaveštavamo osnivače, članove i simpatizere Demokratske stranke >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da će u ponedeljak 6. maja biti održan godišnji pomen našoj dragoj i nikad prežaljenoj DS. Pomen će biti održan 6. maja u Krunskoj 69 u Beogradu", piše u čitulji.

Kao ožalošćen, naveden je lider DS Dragan Đilas i 13 odsto glasačkog tela na teritoriji Srbije uz napomenu da postoji dalja tendencija opadanja.

Portparolka DS Aleksandra Jerkov kaže da je "ovakav vid političkog ponašanja skandalozan".

 

"Postoje načini političke komunikacije koji su primereni i oni drugi. DS se takvim stvarima nikada neće služiti. Ne mogu ni da zamislim kako nekome takve stvari padnu na pamet, a čak iako se neko odluči na takav korak, treba imenom i prezimenom da stane iza njega", rekla je Jerkov za "Blic".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.