Čitulja za DS

Izvor: B92, 03.Apr.2013, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čitulja za DS

Beograd -- Na internet adrese nekoliko vodećih ljudi Demokratske stranke stigla je čitulja namenjena DS-u.

Pošiljka je stigla sa nepoznatog i-mejla, a planirano je da u drugoj polovini aprila ona bude lepljena u više gradova u Srbiji. U DS kažu da sumnjaju da iza svega stoje doskorašnji politički saradnici, pišu portal 021 i Blic.

"Obaveštavamo osnivače, članove i simpatizere Demokratske stranke da će u ponedeljak 6. maja biti održan godišnji pomen našoj dragoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i nikad prežaljenoj DS. Pomen će biti održan 6. maja u Krunskoj 69 u Beogradu", stoji na umrlici.

Kao ožalošćen, naveden je lider DS Dragan Đilas i 13 odsto glasačkog tela na teritoriji Srbije uz napomenu da postoji dalja tendencija opadanja.

Portparolka DS Aleksandra Jerkov kaže da je "ovakav vid političkog ponašanja skandalozan".

" Postoje načini političke komunikacije koji su primereni i oni drugi. DS se takvim stvarima nikada neće služiti. Ne mogu ni da zamislim kako nekome takve stvari padnu na pamet, a čak iako se neko odluči na takav korak, treba imenom i prezimenom da stane iza njega", navodi Jerkov.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.