Čitaku u UN: Kosovo je spremno za dijalog sa Srbijom

Izvor: Danas, 01.Nov.2019, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čitaku u UN: Kosovo je spremno za dijalog sa Srbijom

Ambasadorka Kosova u SAD, Vljora Čitaku večeras je na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija u Njujorku izjavila da je Kosovo spremo za dijalog sa Srbijom, da je to nekoliko puta ponovio i kandidat za premijera i pobednik kosovskih izbora Aljbin Kurti. Članak Čitaku u UN: Kosovo je spremno za dijalog sa Srbijom se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pod uticajem Foknera

Izvor: Danas, 01.Nov.2019

Posle filma i pozorišne predstave, koja je gostovala na ovogodišnjem Bitefu, svetski bestseler "Istorija nasilja" Eduara Luja večeras će se naći i na 57. Laguninom književnom klubu u knjižari Delfi beogradskog SKC-a. Članak Pod uticajem Foknera se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Muškarac uveo strog zakon o preljubi, a onda bičevan zbog veze sa udatom ženom

Izvor: Danas, 01.Nov.2019

AFPMukhlis bin Muhamad Muškarac iz Indonezije učestvovao je u donošenju strogih zakon o preljubi, a zatim je javno kažnjen jer je imao aferu sa udatom ženom. Muklis bin Muhamad iz Saveta ulema države Ačej, jedine oblasti u Indoneziji u kojoj se sprovode strogi šerijatski zakoni, bičevan je 28...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.